Aangepast zoeken

donderdag 15 januari 2009

Fijn een stukje rijden...


Vandaag moest ik in de auto... dat was gek. Vorige keer mocht ik bij baasje Nick op de schoot zitten. Maar baasje Nick was er niet, moest ik op de mat zitten... bleegh niks aan en die prikkelde ook nog. Ik besloot om stiekem met een voorpoot op de stoel te gaan staan en zodra Vrouwtje druk aan het autorijden was. Zachtjes op de stoel te klimmen en heel braaf te gaan liggen... hihi en dat is gelukt. 

Goed zo zei vrouwtje. Ik legde mijn kop op vrouwtjes hand, want ik vond het best een beetje spannend. Waar gingen we eigenlijk naar toe, dacht ik. Nick halen? Waar vandaan dan? Hij is toch met die man meegegaan? Net toen ik lekker sliep waren we er al.  Een klein stukje lopen en toen kwamen we bij school!

Vrouwtje zag Nick al staan, maar ik nog niet. Ik liep heel keurig met vrouwtje mee en toen zag ik Nick ook. Joepie! Hai Baasje! Ik kom je ophalen!!

Maar baasje zei: kom maar even binnen, alle kinderen van de klas willen je graag zien! Vrouwtje eerst (tja dames gaan voor hè?) en toen ging ik naar binnen. Ik mocht heel even de klas doorsnuffelen en dat was toch leuk. Allemaal lieve handjes die me wilden aaien en er was zelfs iemand die me wel een nachtje bij haar thuis wilde laten slapen. Ik ging van de één naar de ander en begon van blijdschap helemaal te hupsen en te rennen. Joehoe, joehoe! Toen was het tijd om weer rustig te worden, vond vrouwtje en pakte me bij de riem. Ik kreeg een brokje. Njammie. Nick mocht ook meteen mee naar huis. Dat was leuk, kon ik weer lekker bij hem zitten op de terugweg.

Eenmaal thuis ging vrouwtje met de buuv staan kletsen en wat ging ik doen? Juist! Ik ging lekkerrr STOEIEN!! Met Candy, ons buurhondje! Dat was ook al zo leuk! En nu, lig ik sloom bij de trap. Even bijkomen van al deze geweldige indrukken!

2 opmerkingen:

  1. Oooohhhh, wat leuk dat ie mee in de klas mocht! Over socialiseren gesproken en dan niet alleen de hond hè?

    Doei doei!
    Petra.

    BeantwoordenVerwijderen